Toppmeny

Betingelser

Betaling:
Betaling skjer vanligvis via VISA/kortbetaling. Forhåndsbetaling og oppkrav er også en mulighet.

Forsendelse:
Vi sender pakkene innen 3 virkedager etter å ha fått ordren hvis ikke annet blir opplyst av SørDykk. Sporingsnummer blir sendt til deg slik at du kan følge pakken. Hvis ikke forhåndsbetaling er avtalt så sender vi i oppkrav som Norgespakker dersom du velger å ikke betale med kort. Små pakker kan vi sende som Apost, kun forhåndsbetaling eller kortbetaling. Større og tyngre pakker sender vi med Posten eller DFDS. Du må gjerne komme og hente din bestilling hos oss om ønskelig. Ta kontakt ang tid.

Retur:
Skulle du ha fått en vare med mangler eller feil så må du ringe oss så fort som mulig. Vi avtaler da på telefon hvordan vi skal ordne opp i saken. Vi vil ha fornøyde kunder!!

Generelle betingelser:
Betingelsene under er standard oppsett, men SørDykk strekker seg langt for kundene våre. Vi ønsker at deg som kunde skal få en god kjøpsopplevelse hos oss på SørDykk!

Alle bestillinger blir ilagt postens gebyrer for sending av pakker. Postens oppkravsgebyr kommer i tillegg. Pakker under 350 gram blir sendt som brev, og pakker over 350 gram vil bli sendt med Postens Servicepakke. Uavhentede paker belastes med kr. 250,-. SørDykk forbeholder seg retten til å endre priser uten å varsle til kjøper. Det er kjøperens ansvar å holde seg oppdatert om gjeldende priser. SørDykk tar forbehold om evt. prisfeil på internett eller i trykksaker. Prisene kan endres uten forutgående varsel. Dersom et produkt ikke stemmer overens med de oppgitte spesifikasjoner, gir det i seg selv ikke rett til noe krav ovenfor SørDykk fra kjøperens side. Det gir heller ikke rett til retur av varen, såfremt ikke spesifikasjonene på produktet som er levert i vesentlig grad avviker fra de som er oppgitt. SørDykk tar ingen ansvar for følgefeil som eventuellt måtte oppstå grunnet feil i de gitte og/eller de faktiske spesifikasjonene angående et produkt. SørDykk sender bestilte varer normalt innen 0-3 arbeidsdager. I tillegg kommer befraktningstid. Dersom noen av de bestilte varer ikke er på lager, blir leveringstiden normalt noen dager ekstra, og vi vil gi informasjon om forventet leveringstid.